måndag 22 juni 2009

Ingen butterkaka här inte....

Har hittat en underbar röra som man kan göra en väldans massa gott med. Idag använde jag den att dippa färskpotatis i och den fungerade även väldigt bra till det. Får en syrlig smak av citron så tycker man inte om citorn tycker man inte om den här:

Krämig Gräslöksdressing
1 kruka gräslök
2 tsk dijonsenap
1 tsk socker
1 msk citronsaft
2 msk olivolja
1 ½ dl grekisk yoghurt
salt och svartpeppar

Gör så här: Vispa ihop alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar, Passar utmärkt till alla slags grönsallader, grillade grönsaker samt fisk och fågel. Prova också som dipp till grönsaker.
Jag gjorde dubbel sats av röran och blandade i kokt, kall färskpotatis, tinade quornfiléer, urgröpt, skalad gurka, bönor, urkärnade tomater och avokado. Passar nog perfekt till picknickmat också.

Jag kan numera inte svulla dagen efter. Det får lov att gå en dag till innan den riktiga bakfyllefrossan utbryter. Men jag har inte frossat i fetmat. God mat däremot.

Blev en väldans massa alkohol i lördags iallafall. Och väldigt mycket buggande. Det går ju så himla bra när man dansar som någon slags buggGud.
Synd bara att dom inte hade fått ut inbjudningarna i tid för det var väldigt lite folk som dök upp.

Men brukar det inte vara så också, att det går bra första året, sen åker kurvan rakt ner i underjorden, och dom flesta lägger ner projektet, men tredje gången så börjar kurvan att stiga igen?
Eller så är den ovanliga opptimisten i mig som vill att det ska vara så.

Imorgon blir det träning iallafall. Sen får vi se hur vi gör.
Idag spenderades dagen ut på balkongen men vatten och allmännt plaskande och skvättande. Snart blir det semester för P också. Kanske Skansen?

Inga kommentarer: