onsdag 19 januari 2011

Bägaren fylls på...

Vad är det för en jävla iq-befriad fiskmås som sitter där ute och kommer på såna idiotiska saker att fylla en tom statusrad med?
"Vi har barn som går till sängs utan att äta, äldre som går utan nödvändiga läkemedel, psykiskt sjuka utan behandling, familjer som går i ekonomisk konkurs. Men vi donerar miljoner till andra länder utan att hjälpa våra egna först! 99% av er kommer inte att ha modet att kopiera och återanvända denna text"
Och vad är det för jävla idioter som kopierar och sättar ut det?
JA! Jag vet att man inte ska bli upprörd över sånt här dravel och att det finns ungefär biljoner andra viktigare saker att lägga sin energi på men jag var tvungen att lufta ventilen innan jag fullständigt hackar sönder den här stackars människan.
Någonting som jag alltid har varit misstänksam mot när det kommer till att donera/skänka bort pengar är om dom verkligen kommer fram där dom behövs. Att inte den största delen istället hamnar i någon storfräsares ficka och föder dom redan överfödda.
Och vad får man ut av att sätta en sån text på sin sida? Lite mer Svenssonklagande över sitt gråa, trista liv där man måste gå upp för att gå till ett jobb man hatar tills någon bestämmer att man får gå hem till sin ännu tristare vardag.

Inga kommentarer: